ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ  PVC  και  ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και στον κατασκευαστικό τομέα των κουφωμάτων PVC και ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.
Έχοντας μια δυναμική , ανταγωνιστική και συνεχώς εξελισόμενη πορεία στην Ευρωπαική αγορά. Δίνοντας έμφαση στις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας, την αξιοπιστία των προιόντων και των υπηρεσιών.
Προσφέροντας συνεχώς, βασισμένοι στη μακρόχρονη εμπειρία των συνεργατών  μας, καινοτόμες κατασκευαστικές  λύσεις.
ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC
Τα κουφώματα PVC προσφέρουν αυξημένη θερμομονωτική και ηχομονωτική ικανότητα  με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια του χειμώνα η του θέρους καθώς επίσης την αποτροπή εισόδου εξωτερικών θορύβων.
Παρέχουν ασφάλεια και σιγουριά, γιατί τα σύγχρονα συνθετικά κουφώματα έχουν εσωτερικό προφίλ αλουμινίου που προσδίδει στιβαρότητα στο υλικό.
Το κόστος των κουφωμάτων PVC είναι κατα πολύ χαμηλότερο από εκείνο των κουφωμάτων αλουμινίου και καθορίζεται από τέσσερις παράγοντες: τα τετραγωνικά μέτρα, το χρώμα,τον τύπο και το σχήμα του κουφώματος.
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Τα κουφώματα αλουμινίου παρέχουν ασφάλεια και η σιγουριά, που πρωτίστως οφείλεται στο γεγονός ότι το αλουμίνιο από το οποίο αποτελούνται τα προφίλ είναι ένα υλικό με μεγάλες μηχανικές αντοχές.
 
Υπάρχει  ευελιξία στον κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό  και χρωματική επιλογή των κουφωμάτων. Επιπλέον διαθέτουν  μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής.
Δεν μεταβάλλονται στις καιρικές  συνθήκες, ενώ σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν είναι τοξικά. Το βασικό μειονέκτημα που έχουν τα κουφώματα αλουμινίου είναι η έλειψη θερμομονωτικών και ηχομονωτικών ιδιοτήτων, με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια του χειμώνα η του θέρους καθώς και την είσοδο εξωτερικών θορύβων.
Το κόστος των κουφωμάτων αλουμινίου είναι κατά πολύ υψηλότερο απο εκείνο των αντιστοίχων συνθετικών (PVC) και καθορίζεται από τέσσερις παράγοντες: τα τετραγωνικά μέτρα, το χρώμα,τον τύπο και το σχήμα του κουφώματος.
ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΛΑ
Προτείνουμε τα παντζούρια ή ρολά που θα τοποθετήσετε να είναι από αλουμίνιο καθώς είναι πιο δυνατά και επομένως και πιο ασφαλή κατά την σφράγιση του σπιτιού.
ΤΥΠΟΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
1.
Επάλληλα συρόμενα κουφώματα
Τα επάλληλα κουφώματα συνήθως αποτελούνται από παραπάνω από ένα φύλλο. Είναι δίφυλλα, τρίφυλλα ή τετράφυλλα και ο μηχανισμός τους επιτρέπει να σύρονται το ένα πάνω από το άλλο.
2.Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα χωνευτά
Τα χωνευτά κουφώματα αποτελούν την καλύτερη λύση για να εξοικονομήσεις χώρο σε ένα δωμάτιο. Αν πρόκειται και για κουφώματα αλουμινίου συρόμενα χωνευτά, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια επένδυση για άριστη μόνωση, υψηλή αισθητική, αντοχή πολλών χρόνων και φυσικά, τη μέγιστη εξοικονόμηση χώρου.
3.
Κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα
Τα ανοιγόμενα κουφώματα είναι η κλασική, διαχρονική επιλογή που ξέρουμε και αγαπάμε. Φυσικά, η τεχνολογία προχωράει, τα πρότυπα για τη σύγχρονη κατοικία αλλάζουν κι έτσι τα ανοιγόμενα αλουμίνια δεν είναι όπως τα ξέραμε πριν 10, 20 ή 30 χρόνια. Εξελίσσονται και συναντούν τις απαιτήσεις του πιο απαιτητικού!
4.
Υαλοπετάσματα
Τα υαλοπετάσματα, αποτελούν ιδανική επιλογή για την κατασκευή γυάλινων προσόψεων κτιρίων και ξεχωρίζουν στον τομέα τους ως μία λύση υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Αν και η συχνότερη εφαρμογή τους αφορά μεγάλα κτίρια, τα τελευταία χρόνια πολλοί τα επιλέγουν για τις οικίες τους, θέλοντας να δώσουν ένα μοντέρνο αποτέλεσμα.
5.
Ενεργειακά κουφώματα - Θερμομονωτικά
Τα ενεργειακά κουφώματα αποτελούν μια σύγχρονη εναλλακτική στα συμβατικά παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες, που προσφέρουν λύση στις ανάγκες κτιρίων για εξοικονόμηση ενέργειας. Ονομάζονται αλλιώς και θερμομονωτικά ή θερμοδιακοπτόμενα, χάρη στις μονωτικές ιδιότητες που έχουν.
6 Διαχωριστικά εσωτερικού χώρου με γυαλί
Τα γυάλινα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου είναι μια πολύ όμορφη και εύκολη επιλογή. Η κατασκευή ενός χωρίσματος από γυαλί βοηθάει στη αναδιαμόρφωση του χώρου διατηρώντας όμως οπτικά το αρχικό του μέγεθος και κάνοντας το δωμάτιο να φαίνεται φωτεινό και ευρύχωρο.
7.
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX
Ο υαλοπίνακας Triplex αποτελείται από 2 ή περισσότερα φύλλα γυαλιού με ενδιάμεση μεμβράνη. Ο Triplex στοχεύει στη μέγιστη ασφάλεια καθώς κατά τη θραύση του τα κομμάτια του γυαλιού παραμένουν στη θέση τους για την αποφυγή τραυματισμού. Έχει αντικλεπτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Δεν θα πρέπει να συγχέεται με τον τριπλό υαλοπίνακα ο οποίος κατά βάση στοχεύει στη μόνωση.
ADVERTISING
Customs operations
Kulata, Bulgaria

Tel:    +359 7425 2528
Fax:    +359 7425 2529
Mob: +359877513386
          +359878111780
          +359878101946
Ένα Virtual Office θα δώσει στην
επιχείρησή σας μια άρτια
επαγγελματική εικόνα.
Πλεονεκτήματα ενός Virtual Office.
- Μια καταχωρημένη διεύθυνση θα
εξασφαλίσει τον πλήρη επαγγελματισμό
για την ανάπτυξη της εταιρείας σας.
- Επαγγελματικές υπηρεσίες γραμματέως
(αποδοχή κλήσεων, προώθηση
μηνυμάτων).
- Τη διαχείριση της αλληλογραφίας σας.
- Μια τοπική διεύθυνση και αριθμούς
τηλεφώνων.
- Η πρόσβαση σε αίθουσες συσκέψεων
με πλήρη τεχνική υποστήριξη και
συμβολή γραμματέως καθώς και  χώρο
γραφείων (pay-per-use).
- Σημαντική εξοικονόμηση κόστους.
- Χαμηλές  τιμές χρεώσεων.
Η Ionion Consulting Group,
έχει τη δυνατότητα, για την 
εξυπηρέτηση των Ελλήνων
πελατών μας (εταιρειών και
φυσικών προσώπων) το άμεσο
άνοιγμα  εταιρικού η
προσωπικού Τραπεζικού
λογαριασμού με έκδοση
χρεωστικής κάρτας (VISA η
MASTER) και συγχρόνως
ενεργοποίηση Web Banking σε
οποιαδήποτε Βουλγαρική
Τράπεζα ούτως ώστε να
ξεπεραστεί ο περιορισμός
κεφαλαίων τών Ελληνικών
Τραπεζών.
Video surveillance,
computers, printers
IONION CONSULTING GROUP
Copyright © 2015 by "IONION CONSULTING GROUP"  ·  All Rights reserved  · E-Mail: ionionconsult@gmail.com  ·   E-Mail: kalliakmani.a@gmail.com  ·  Design  MULTYCOM®
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΧΑΜΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.  ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.